Захранване SkyRC eFuel 30A / 540W

 

 

Мощност и възможности

Захранването с мощност 540W поддържа 12-18 V, има вграден PFC, който е важен аспект във всички захранвания. eFuel е идеален за зарядни устройства с високо напрежение и три порта, както и за други устройства. Диапазонът на мощност 100-240 V позволява универсална употреба, без да се налага да задавате DC порта. Високата мощност и функционалният дизайн ви позволяват да вземете захранването при пътуване и на полето.

Функционалност

Двойният DC порта се захранва до 30 ампера. Благодарение на това решение захранването предлага много опции за захранване. От дясната страна на захранването има и два USB порта за захранване на външни устройства (например смартфон, MP3 плейър или таблет). От друга страна, главният превключвател на захранването е отляво.

Лесна работа

Моделът eFuel захранващото устройство има удобно копче за регулиране на напрежението в диапазона от 12 – 18 V. От своя страна, четим LCD екран показва текущото изходно напрежение и ток, което значително улеснява работата на захранването. Универсалното захранване с променлив ток 100-240 V означава, че захранването може да се използва по целия свят без нужда от мрежови адаптери.

PFC вход

 
Активният PFC вход означава по-малко смущения в захранването с променлив ток. Това е системата, отговорна за промяната / корекцията на стойността на коефициента на мощност, т.е. промяната на ъгъла на изместване на фазата между напрежението и тока. Фазовото изместване между ток и напрежение води до генериране на реактивна мощност .

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Захранване SkyRC eFuel 30A / 540W”